A Honesty Gazdasági és ügyviteli Korlátolt Felelősségû Társaság 1995.11. 01-én jogelőd nélkül jött létre.
Az alapító tagok: Majoros Emma (90 %), és Majoros András (10 %) azzal az elhatározással hozták létre a vállalkozást, hogy a gazdasági piacon a mikro-, és kisvállalkozások megrendelései alapján e vállalkozások számviteli feladatait szakszerûen, az állandóan változó jogszabályoknak megfelelően ellássa.
Majoros Emma ügyvezetőként a szakmai munka termelésirányítójaként, Majoros András a vállalkozás informatikai feladatok ellátójaként tevékenyen részt vesz a vállalkozás munkájában.

Az elmúlt évek alatt szervezeti változás a cégnél nem történt, alakulás óta Csepelen van a székhely. 1997-től a Bp. XXI. Bajáki Ferenc (új neve: Mansfeld Péter) u. 1. szám alatti irodaházban, ahol bérelt, 60nm-es irodában végeztük a tevékenységünket, 14 éven keresztül, majd 2011. augusztusban pályázat keretén belül saját irodát vásároltunk a Bp. XXI. Erdősor u. 26. szám alatti Társasházban, ahol jelenleg egy 84 nm irodát üzemeltetünk, és végezzük a tevékenységünket. A székhely kiválasztásánál fontos szempont volt a gépjármûvel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyû megközelíthetőség, és a kulturált irodai jelleg kialakítása, valamint a stabilitás.
Vállalkozásunk átlagos statisztikai létszáma 5-6 fő a megrendelésektől függően.
Tevékenységünk igen széleskörû, de jellemzően az irodánkat felkereső megrendelő gazdasági társaságok részére végzünk könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások készítését, mérlegbeszámolók összeállítását. Kiegészítő szolgáltatásként néhány ügyfelünk számára banki ügyintézést, hitelek felvételét, Széchenyi kártya igénylését, különféle statisztikai kimutatások készítését is vállaljuk.
Társaságunk felelősségvállaló szerződést köt ügyfeleivel, részt vesz az adóhatósági, és egyéb hatósági ellenőrzéseken, képviseli ügyfeleit. Elektronikus adatszolgáltatáshoz saját ügyfélkapunkon keresztül bonyolítjuk a megrendelők adóbevallásainak és egyéb adatszolgáltatásainak beadását.
Felelősségbiztosítással rendelkezünk, Rendszeresen részt veszünk továbbképzéseken, és több szakirodalom megrendelésével igyekszünk szakmai tudásunkat folyamatosan bővíteni, illetve frissíteni.
Együttmûködünk ügyvédekkel, könyvvizsgálókkal, rendszeres kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel, folyamatosan tájékozatva őket a változásokról.
Megrendelőinkkel a kapcsolatunk szoros, és stabil, hiszen alakulásunk, illetve ügyfeleink alakulásuk óta folyamatos az üzleti kapcsolat. Alkalmazottainkat is hosszú távra választjuk, fontosnak tartjuk a színvonalas, stabil, kiszámítható munka nyújtását és végzését.
A vállalkozás eszközeit (berendezési tárgyakat, számítástechnikai gépeket) 2011-ben modernizáltuk, jelenleg a kisvállalkozások által elérhető, modern informatikai igényeknek megfelelően. Jelenleg 6, illetve 2 állomással üzemelő 2 db hálózattal, fénymásolóval, faxszal, internettel, szkennerrel, telefonos központtal látjuk el feladatinkat, és tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, illetve a hatóságokkal.

Vállalkozásunk fő, távlati célkitûzései:

  • ügyfeleink naprakész információkkal történő ellátása
  • színvonalas ügyfélkapcsolat fenntartása
  • jogszabályoknak megfelelő számviteli, bérszámfejtési munkavégzés
  • alkalmazotti létszám megtartása, továbbképzése
  • stabil mûködés
  • korszerû eszközök (gépek, programok) alkalmazásával hatékonyság növelése
  • kiegészítő számviteli szolgáltatások nyújtása a megrendelők igénye szerint

    Majoros Emma ügyvezető